Sleutelrekje

Alles wat op een vaste plek ligt hoef je nooit te zoeken!

MAM waar zijn mijn fietssleutels???

In een gezin met schoolgaande kinderen kan deze kreet s ’morgens voor de nodige stress zorgen. Iedereen is z’n spullen bij elkaar aan het zoeken, tussendoor nog even snel een hap brood naar binnen werken…….. Heb je alles? Schooltas, gymspullen? Fijne dag schat, doe je voorzichtig!

MAM, WAAR ZIJN MIJN FIETSSLEUTELS…. Stress, zoeken………. Waar heb je ze gisteren neergelegd?

Een vaste plek voor al die verschillende sleutelbosjes kan dan de oplossing zijn. Hier zijn verschillende leuke manieren voor te bedenken. Allereerst is het handig om samen met het gezin te kijken wat de meest logische plek is.  Op de route van keuken naar fiets lijkt het meest handig. Let hierbij wel op dat de plek niet vanuit raam of deur in het zicht van eventuele insluipers ligt, dan lijkt het eerder een uitnodiging om maar meteen alle fietsen mee te nemen en dat is niet de bedoeling.

Er zijn verschillende manieren om de sleutels op een vaste plek te hebben. Een sleutelkastje aan de muur, met of zonder deurtje. Deze zijn in verschillende uitvoeringen te koop bij bv. Leen Bakker, Ikea, Xenos of Action. Zelf maken kan natuurlijk ook. Een houten theekistje met vakjes kan heel handig zijn, even leuk op-pimpen en ieder heeft een eigen vakje. De houten sleutelboomstam kun je ook heel goed zelf maken, kijk hiervoor op  ? Ook op Pinterest zijn hele leuke ideeën te vinden.

sleutels
Opruimen kost minder tijd dan zoeken

Laat een reactie achter