Tarief en werkwijze

Huisje wit
Huisje wit
Foto: Esther Meijer

Kennismakingsgesprek

Huisje wit

Opruimen en organiseren zijn behoorlijk persoonlijke aangelegenheden. Een klik is dus wel een vereiste voor een goede samenwerking. Tijdens een eerste kennismakingsgesprek ontdekken we samen of die klik er ook is. Laat dit je trouwens vooral niet afschrikken, want in de praktijk blijkt bijna altijd dat we na een eerste gesprek samen aan de slag kunnen. Een kennismakingsgesprek duurt 45 tot max 60 minuten. Bij een vervolgafspraak is dit gratis, anders breng ik € 25,– in rekening. (+ €0.30 per km. boven 20 km.)

Huisje wit

Mijn werkwijze

Zodra we hebben vastgesteld wat de wens of het probleem is en hoe we het gaan aanpakken, maken we een eerste afspraak. In de regel trek ik daar 2 of 3 uur voor uit. Bij reorganiseren of “chaosbestrijding” pakken we niet gelijk een heel huis aan, maar beginnen bijvoorbeeld eerst bij een kast of een gedeelte van een kamer. Dat is een goed uitgangspunt om patronen onder de loep te nemen.

Daarna maken we vervolgafspraken waarbij ik ook opdrachten zal geven om zelf mee aan de slag te kunnen. Die opdrachten zijn bedoeld om zelf ook alleen aan de slag te kunnen en in de toekomst op een georganiseerde manier te werk te gaan.

Mijn tarief is € 55,00 per uur, dit is inclusief kleine organizers benodigdheden. Tot 20 km.  enkele reis reken ik geen reiskosten. Daarboven € 0,30 per km.

Na afloop van een traject spreken we een nazorgperiode af. 

Hennie Helpt opruimen