Hennie Helpt: Een overzichtelijke administratie

Huisje wit
Huisje wit
Administratie ordenen

Orde in je adminstratie

Huisje wit

Oneindig lange to do lijstjes, uitstelgedrag, stapels (ongeopende) post of e-mail, is jouw administratie het grootste blok aan je been? 

Daarin ben je niet alleen, veel mensen vinden het moeilijk om hun tijd en agenda effectief in te delen. Gelukkig zijn er een aantal handige systemen die van de (digitale en papieren) administratie en agenda iets behapbaars maken. Ik help je de boel te ordenen en te kijken naar een logisch systeem.

Mijn uitgangspunt daarbij is altijd dat het een systeem moet zijn dat je zelf ook makkelijk kan gebruiken. Ik kijk mee naar bijvoorbeeld de logica achter de indeling van je administratie-mappen. Hoe ga je om met post die binnenkomt? Kan dat effectiever? Het belangrijkste is dat we kijken hoe jij het overzicht permanent kunt behouden.

Huisje wit

We doen het samen

Wil je met mij aan de slag dan doen we het echt samen. We beginnen met het verzamelen van je papieren administratie en je vertelt mij jouw manier van opbergen en ordenen.

Samen gaan we aan de slag. Eerst alles ordenen waarbij ik je meteen tips geef over wat wel moet worden bewaard en wat weg mag.

Als alles is geordend gaan we een opbergsysteem maken.

Op dezelfde manier kunnen we ook de digitale administratie aanpakken. Heb je al een mappenstructuur om al je digitale formulieren en (jaar)opgaves goed te bewaren of vind je dat erg lastig. Ook hier kijken we samen wat je al hebt en hoe dat voor jou werkt.

Administratie2
Tijd voor verandering

Onze eerste afspraak

Huisje wit

Zodra we hebben vastgesteld wat de wens of het probleem is en hoe we het gaan aanpakken, maken we een eerste afspraak. In de regel trek ik daar 3 uur voor uit.

Als er  vervolgafspraken nodig zijn geef ik je in de tussenliggende tijd opdrachten om zelf mee aan de slag te gaan. Die opdrachten zijn bedoeld om zelf  in de toekomst op een georganiseerde manier te werk te kunnen gaan. Als je tijdens de opdrachten ergens tegenaan loopt kunnen we dat bij de volgende afspraak aanpakken.

Opruimen kost minder tijd dan zoeken

Huisje wit
Huisje wit