Hennie helpt: een opgeruimd huis

Huisje wit
Huisje wit
gezellig wonen

Een fijn huis

Huisje wit

Je mag best zien dat er geleefd wordt in een huis. Van sport- en schooltassen, wasgoed van de kinderen en losse stapels post of tijdschriften kijkt niemand gek op in een druk gezin. Als er in de basis maar sprake is van een structuur.

Wanneer het echt een probleem wordt, als het je boven het hoofd stijgt dan moet er iets gebeuren. Als je niet meer in staat bent een goed systeem te hanteren en de veelheid aan spullen een eigen leven gaan leiden kan de hulp van een opruimcoach dit proces veranderen.

Meestal ontbreekt het niet aan de wil, maar is het eerder gebrek aan tijd of energie. Door samen te kijken naar alle processen in je gezin, de planning en naar creatieve opbergmogelijkheden, brengen we die structuur weer terug.

Het is mijn doel om je handvatten te geven om alles zelf weer op de rit te krijgen en te houden.

Huisje wit

We doen het samen

In mijn rol als opruimcoach en professioneel organizer help ik jou vooral om structuur en orde aan te brengen in verschillende zaken in hun leven.

Opruimen is geen doel op zich, maar een middel om overzicht te creëren. Het positieve effect van nieuwe structuren werkt door in alles; je zult zien dat het opeens veel makkelijker is om je te richten op de belangrijke dingen in je leven.

Ik help je om het blijvend opgeruimd te houden, geef advies en werk zelf ook mee. Wat ik niet doe, is het hele huis voor je opruimen of schoonmaken. Daar schiet niemand iets mee op, door mijn advies en begeleiding moet je juist uiteindelijk zelf aan de slag kunnen.

3
Opgeruimd huis

Onze eerste afspraak

Huisje wit

Zodra we hebben vastgesteld wat de wens of het probleem is en hoe we het gaan aanpakken, maken we een eerste afspraak. In de regel trek ik daar 3 uur voor uit.

Bij reorganiseren of “chaosbestrijding” pakken we niet gelijk het hele huis aan, maar beginnen op de plek waar jij de meeste dagelijkse problemen ervaart. Meestal is dat de keuken, hal of bijkeuken. Dat is een goed uitgangspunt om patronen onder de loep te nemen en het geeft resultaat.

Daarna maken we vervolgafspraken waarbij ik je opdrachten zal geven om zelf mee aan de slag te gaan. Die opdrachten zijn bedoeld om het systeem eigen te maken en de problemen die je tegenkomt bij een vervolgafspraak te bespreken. 

Heb je mij ingeschakeld voor een specifiek deel in huis dan gaan we natuurlijk in die ruimte aan de slag.

Nee ik heb geen visite
Die schoenen zijn allemaal van mij

#Darum
Huisje wit
Huisje wit